Monturen uit Cellulose Acetaat

Onze exclusieve collectie is gemaakt uit het fijnste Italiaanse Cellulose Acetaat. Dit materiaal is een kunststof resistent tegen water en zonlicht. Acetaat is licht, maar stevig. Het is een duurzame, plantaardige en bovendien hernieuwbare kunststof bestaande uit houtpulp. Op deze manier dragen we bij ons klimaat door middel van een ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk materiaal. Acetaat veroorzaakt vrijwel nooit allergieën en bevat weinig zuren, basen en anorganische zouten. Dit is van groot belang vermits het materiaal in direct contact met onze huid staat. Elk montuur is anders, kenmerkend met marmer geïnspireerde patronen. Unieke veranderende, overlopende of contrasterende diepe kleurschakeringen zorgen voor speciale texturen in het glanzend, helder, mat of transparant; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze glazen

Naast de hoogst mogelijke optische kwaliteit kenmerken onze brillenglazen zich door een verfijnde curve en de dunst mogelijke uitvoering. Dit biedt u hoog draagcomfort en een stijlvol brillenglas. De geavanceerde freeform technologie voor het slijpen van brillenglazen is uiterst nauwkeurig en flexibel. Voor elkeen kan zo een maatwerk brillenglas worden ontwikkeld

Enkelvoudige glazen
Enkelvoudige brillenglazen corrigeren het oog op één specifieke afstand afhankelijk van uw sterktes: tussenliggend, dichtbij óf veraf.

Multifocale Glazen
Met multifocale brillenglazen kunt u niet alleen veraf èn dichtbij scherp zien maar ook op alle tussenliggende afstanden. De overgang tussen het leesgedeelte en het veraf-gedeelte verloopt hierbij vloeiend. Als u een leesbril nodig heeft en daarbij ook verziend of bijziend bent, kunt u kiezen voor multifocale brillenglazen. De meeste zonnebrillen

Coatings

Een coating verlengt de duurzaamheid van uw brillenglazen en geeft u extra kijkcomfort. Onze glazen bieden bescherming tegen krassen, zijn standaard ontspiegeld (ook anti-reflectie genoemd) en voorzien van een water- en vuilafstotend coating om meer en langer plezier te beleven aan uw brillenglazen. Deze water-en vuilafstotende coating beschermt de brillenglazen tegen vet , vuil, stof en water. Verder zit er nog een anti-kras laag op de glazen, om krassen te vermijden. Ondanks dat de brillenglazen voorzien zijn van deze anti-kras laag, is het niet onmogelijk om krassen op de glazen van je bril te krijgen. Ze bieden wel een extra laagje bescherming. Al onze glazen zijn tevens voorzien van 100% UV-filter filter coating. Met deze UV beschermendefilterworden uw ogen en gebied rond de ogen beschermd tegen schadelijk UV-stralen. Deze filter zit niet enkel in onze zonneglazen, maar ook de transparante, optische glazen zijn voorzien van deze 100% UV-filter.